Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Skjortekurs – for både menn og kvinner

27 februar kl18:00 - 2 april kl21:00

Vi skal sy en klassisk skjorte med stand og krage, sliss, mansjetter og knappestolpe m/knapp og knapphull. Dette kurset passer for deg som har grunnleggende sømkunnskaper og kjenne til begreper som trådretning, sømrom og vite hvordan man leser et mønster. Du kan fint melde deg på dette kurset dersom du tidligere har deltatt på vårt nybegynnerkurs.

Dette kurset går over fem tirsdagskvelder, og det er lagt opp til at man jobber på egenhånd mellom hver kurskveld. På den måten har man større forutsetninger for å komme i mål når vi møtes til siste samling.

Første kurskveld brukes til å klippe alle mønsterdelene. Du lærer også å ta kontrollmål, slik at du vet hvilken størrelse du skal velge ved søm av fremtidige plagg. Videre vil du bli geleidet systematisk gjennom alle teknikkene, trinnvis. Etter hvert som kursholder demonstrerer, filmer vi de ulike sømteknikkene som deles på en chat-gruppe. Slik forenkles hjemmearbeidet, dersom man trenger repetisjon for å mestre det på egenhånd.

Kursdeltagere kjøper selv inn materialer som stoff, tråd og knapper.

Du trenger ikke ha med egen symaskin eller andre sysaker, da vi har en flott maskinpark og alt nødvendig utstyr tilgjengelig for våre kursdeltakere.

Hos To Sneller er det viktig at alle får god og grundig oppfølging, derfor har vi begrenset antall plasser på våre sykurs. Sjekk at det er riktig nivå på kurset før du melder deg på.

Kursholder: Merete Mosebæk

Antall deltakere: 5 kursplasser
Nivå: Litt øvet
Pris: 3400 kr
Kursavgiften inkludert mønster.
Det serveres kaffe, te og boblevann underveis i kurset.

Tidspunkt:
Tirsdag 27/2 kl 18-21
Tirsdag 5/3 kl 18-21
Tirsdag 12/3 kl 18-21
Tirsdag 19/3 kl 18-21
Tirsdag 2/4 kl. 18-21

Skjortekurs for både menn og kvinner, 2024
27 februar – 2 april (Merete): 2 ledige plasser

Påmelding via epost: systua@tosneller.no

Som en liten bedrift har To Sneller noen retningslinjer vedrørende både refusjon av kursavgift og antall påmeldte for gjennomføring av kurs. Klikk her for å se på våre kjøpsvilkår: Kjøpsvilkår

En oversikt over våre andre kurs finner du her

Detaljer

Start:
27 februar kl18:00
Slutt:
2 april kl21:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Merete

Sted

Systua ToSneller
Vertshusveien 38
1353 Bærums Verk,
+ Google-kart